El dimarts 30 de juny a les 19 hores tindrà lloc a la Seu Universitària de Benissa de la UA la presentació del llibre ‘Anarquía científica: la fascinante revolución tecno del Aviador Dro’ a càrrec de la periodista i escriptora Patricia Godes. A l’acte també intervindrà el cantant i líder del grup ‘Aviador Dro’, Servando Carballar i l’artista àudiovisual, Paco Esteve. 

Es pot accedir a totes les activitats online organitzades per la Seu de la Marina a través de la nova pàgina de Seus Online de la Universitat d’Alacant http://web.ua.es/seus/online

Categories: Agenda

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies