L’Institut d’Estudis Comarcals de la Marina Alta convoca el IV Premi d’Investigació Antoni-Lluís Carrió i Artigues amb l’objectiu de fomentar el coneixement i la recerca sobre la comarca de la Marina Alta. 

Podran optar al premi les persones investiguadores i estudioses, tant de manera individual com col·lectiva, que presenten treballs d’acord amb les bases del guardó. Els treballs seran valorats per un jurat i la resolució es farà pública durant el mes de juny de 2021. 

El premi s’atorga al millor treball de recerca i/o assaig, inèdit, que tracte algun aspecte relacionat amb la comarca de la Marina Alta en els camps de les Humanitats, les Ciències Socials, les Ciències Naturals, etc.

La dotació econòmica del premi serà de 2.500 euros. El treball es presentarà manuscrit a doble espai i per una sola cara amb lletra Times New Roman de cos 12 i haurà de tindre una extensió mínima de 150 fulls , DIN A4, i màxima de 250 fulls DIN A4. El termini de presentació de treballs finalitzarà el 15 d’abril de 2021. 

Per a més informació consulteu les bases del premi en aquest pdf

Bases IV Premi Investigació A. Ll. Carrió

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies