El proper dimecres 4 de març està previst l’acte de presentació dels nous números de les revistes de l’IECMA Aguaits (40) i L’Aiguadolç (48). Intervindrà la nostra presidenta Rosa Seser i a més a més tindrem una xerrada de JJ. Ortuño sobre ” El Montgó i la creació del sistema mètric decimal”. Serà a la sala de la Biblioteca de Dénia a les 20,00 h.

Als socis i sòcies de l’IECMA els donarem les revistes i dos llibres: plantes, i Feminisme a la Marina Alta. Vos esperem.

Categories: Actualitat Iecma

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies