El proper divendres 28 de febrer tenim una nova presentació de les Actes del VI Congrés d’Estudis de la Marina Alta. Serà al Museu Etnològic de Xaló, a les 20h. Durant l’acte Josep Mas i Jaume Noguera xerraran sobre ‘La Baronia de Xaló en temps de Pere Íxer 1608-1624’, Jaume Noguera sobre ‘Les escoles de la Duquessa d’Almodòvar’ i Rubén Vidal sobre ‘El jaciment romà de les Hortes de Xaló’. Per part de l’IECMA intervendran Joan Ivars i Josep A. Ahuir.

En aquest acte totes les sòcies i socis que ho desitgen podran arreplegar el seu exemplar.

Categories: Actualitat Iecma

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies