El dijous 27 de febrer es farà la primera presentació del llibre “25 anys de feminisme a la Marina Alta” amb motiu del 25 aniversari de la constitució de la Xarxa de Dones de la Marina. A les 20 h. a la Casa de Cultura de Xàbia. Hi intervendran Pepa Guardiola i Rosa Sala, de l’equip de redacció i composició del llibre, Júlia González Maillo, presidenta de la Xarxa de Dones de la Marina Alta, Rosa Sesr, presidenta de l’IECMA i Montse Villaverde, regidora d’Igualtat de l’Ajuntament de Xàbia.
La publicació ha estat coeditada per l’IECMA i la farem arribar a totes les nostres sòcies i socis pròximament
Categories: Actualitat Iecma

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies