La Xarxa de Dones de la Marina Alta va presentar el 27 de febrer a Xàbia el seu llibre “25 anys de feminisme a la Marina Alta” una publicació que dóna testimoniatge del treball realitzat pel col·lectiu a la busca de la igualtat, llibertat i dignitat de les dones.

La publicació, que compta amb el suport de l’Institut d’Estudis Comarcals de la Marina Alta i dels ajuntaments de Xàbia i Pedreguer, repassa aquest quart de segle de lluita i les accions més importants que ha impulsat el col·lectiu: des de les manifestacions reivindicatives anuals als premis que cada any reconeixen a dones o col·lectius que han contribuït a visibilitzar a la dona amb una vida pròpia.

Pepa Guardiola i Rosa Sala van ser les encarregades de presentar un llibre que a través de 250 pàgines, dóna testimoniatge dels 25 anys de marxa de la Xarxa, i està quallat d’anècdotes, records i un ampli reportatge fotogràfic.  

L’IECMA ha coeditat la publicació i la farà arribar a totes les nostres sòcies i socis.

 

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies