El dimecres 19 de febrer està prevista una conferència de l’arqueòleg Rubèn Cebrian Miralles al Museu Arqueològic i Etnogràfic Municipal Soler Blasco de Xàbia, què ens explicarà, en un meritori esforç de síntesi, el que fins ara sabem de la prehistòria de Xàbia i el seu entorn. 

La prehistòria és el període més extens de la història de la humanitat. Un llarg període iniciat, pel que ara sabem, fa més de dos milions d’anys a l’Àfrica. A Xàbia però, els vestigis més antics de presència humana es remunten a només fa trenta mil anys. Un relat que comença amb els caçadors / recol·lectors del paleolític i arriba fins als darrers moments de l’edat del bronze, ara fa uns tres mil anys. 

La xerrada serà en castellà, amb “power point” en valencià i anglès. Serà a les 19.30 h al Museu de Xàbia.

Categories: Agenda

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies