L’Acadèmia Valenciana de la Llengua ret homenatge a Carmelina Sánchez-Cutillas en nomenar-la escriptora de l’any 2020. L’AVL ha preparat més d’una vintena d’activitats que es celebraran principalment entre Altea i València i que tenen com a objectiu divulgar la magnitud, dimensió i diverses facetes de l’obra de l’autora de ‘Matèria de Bretanya’, que tenia un lligam íntim amb la població d’Altea, d’on era filla adoptiva. 

Carmelina Sánchez-Cutillas (Madrid 1927, València 2009) va pertànyer a la generació literària dels anys cinquanta, juntament amb d’altres escriptors com Vicent Andrés Estellés o Joan Fuster. 

Monogràfic a la revista de literatura ‘L’AIGUADOLÇ’

Historiadora, poeta i novel·lista, la revista de literatura de l’IECMA ‘l’Aiguadolç’ li va dedicar un dels seus  darrers números -el nº46-, que inclou un dossier dedicat a càrrec de Joan Borja. 

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies