Gandia és la primera ciutat valenciana que acull el SIMPOSI INTERNACIONAL sobre les institucions hospitalàries a l’Edat Mitjana i l’època Moderna. Tindrà lloc els dies 27 i 28 d’abril, a l’Antic Hospital de Sant Marc i girarà al voltant de l’alimentació, la salut i l’assistència a les institucions hospitalàries al llarg de la història i forma part del cicle “Els Abrils de l’Hospital”, que arriba a la novena trobada. S’ha celebrat a altres territoris de l’antiga Corona d’Aragó, com ara Barcelona, Saragossa o Tarragona. És la primera vegada que es celebra a l’antic Regne de València. Confirmada la participació de 12 ponents de tot Europa. També hi haurà una  conferència central de gran rellevància, que serà anunciada pròximament. Les activitats són gratuïtes i obertes a la ciutadania.

Més informació a :

 http://www.gandia.es/aytg/news/new.php?id=1723&idioma=10

Categories: Agenda

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies