Aquest divendres 21 de febrer està prevista la conferència “El cambio climático y sus efectos en La Marina Alta” a càrrec de Jorge Olcina Cantos, catedràtic de la UA i director de la Seu d’Alacant (UA). Olcina és president de l’Associació Espanyola de Geografia i membre dels grups d’investigació (UA) Clima i Ordenació del Territori, Aigua i Ordenació del Territori i Història i Clima.

Entrada lliure limitada a la capacitat de la sala. Serà a les 19.00 h a la Sala d’actes de la Seu Universitària de la Marina (C/ Puríssima, 57-59). Organitza: Seu Universitària de la Marina.  Cartell.
Categories: Agenda

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies