La corporació municipal de Benissa, reunida en sessió plenària, va acordar a finals de l’any passat declarar a Joan Josep Cardona Ivars, fill predilecte de Benissa per la seua extensa trajectòria durant 50 anys com a cronista oficial de la Vila i per la seua encomiable tasca per documentar i difondre els valors històrics, etnogràfics i culturals del municipi.  L’acte de lliurament del títol tindrà lloc aquest dissabte 15 de febrer a les 12.30 hores al Saló d’Actes de la Seu Universitària de la UA a Benissa. A continuació es realitzarà el descobriment de la placa commemorativa i s’oferirà un vi d’honor als assistents.

 

Categories: Agenda

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies