El proper dijous 9 de gener a les 20 hores es presentarà l’almanac literari el Calendari dels Brillants 2020 a la Biblioteca de Dénia en homenatge a l’il·lustre col·laborador de l’almanac i soci de l’IECMA, Vicent Balaguer, que va faltar l’any passat.

El responsable d’aquest veterà projecte editorial Joan Josep Cardona, recentment anomenat soci d’honor de l’Institut, ha afirmat que  “el calendari segueix tan primmirat i rigorós com sempre i enguany hem aconseguit un dossier central de luxe dedicat al debat sobre Europa”. Unes visions que es completen amb la resta d’articles d’escriptors i escriptores en la nostra llengua i també la prolongació de l’apartat La natura raonada, on l’almanac s’endinsa en temàtiques de divulgació científica per arrodonir l’ampli ventall temàtic que caracteritza al volum.

En aquesta nova edició de 2020 – la número 33- trobem de nou els coneguts apartats que han fet del volum tot un referent cultural i de resistència. Així mateix, l’apartat de calendari segueix l’ancestral costum de dividir l’any en els temps eclesials i recupera l’encant de les onomàstiques i santoral amb un record als sants més entranyables i de devoció més expandida.

L’almanac ha estat publicat novament per la MACMA –Mancomunitat Cultural de la Marina Alta– en la seua qualitat representativa dels municipis de la comarca, els quals són els coeditors del treball. Ja està disponible a les llibreries de la Marina Alta i en breu també arribarà a la resta de comarques valencianes.

Categories: Agenda

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies