El proper divendres 24 de gener tenim una nova presentació de les Actes del VI Congrés d’Estudis de la Marina Alta. Serà al Saló Blau de la Casa de Cultura Jaume Pastor i Fluixà de Calp, a les 20 h. Durant l’acte també hi haurà una conferència sobre ‘El balneum oriental de Banys de la Reina de Calp: noves aportacions a la seua història’ a càrrec de l’equip d’investigació del jaciment Ana M. Ronda Femenia, Alicia Luján Navas i Vicent Sevilla Garcia.

En aquest acte totes les sòcies i socis que ho desitgen podran arreplegar el seu exemplar.

Categories: Actualitat Iecma

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies