El grup de música d’arrel valenciana Urbàlia Rurana presenta aquest divendres 20 de desembre a Xàbia el seu nou disc “Pastorets i Pastoretes. Cançons valencianes de Nadal”. Ho farà amb un concert a la Casa de la Cultura, a les 20 hores. L’entrada costa 5 euros i l’aforament és limitat.

Després de quasi trenta anys de trajectòria musical, “Pastorets i Pastoretes” és el primer lliure disc que aquesta prestigiosa formació valenciana dedica a la música nadalenca; són 14 cançons recopilades per tot el territori valencià, i el projecte inclou il·lustracions de Fran Parreño i pròleg de Rosabel Gumbau.

Categories: Agenda

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies