El dimecres 18 de desembre l’Institut d’Estudis Comarcals de la Marina Alta va celebrar a la Biblioteca Municipal dels Poblets una Assemblea General Extraordinària per tal de renovar la Junta de Govern pels propers quatre anys. Continua com a presidenta Rosa Seser, Jaume Buigues com a vicepresident, Laura Kamal com a tresorera i Joan Ivars com a secretari. Com a vocals de la junta també segueixen Pasqual Cholbi, Antoni Prats, José Álvarez, Josep Antoni Ahuir, Salvador Salort, Isabel Serra, Vicent Torres, Baptista Banyuls, Mateu-Xavier Artigues, Josep Ferrer i s’incorporen Pepa Garcia i Clara Giner. 

Durant l’acte també es va aprovar l’esborrany de l’Assemblea celebrada al juny.

Categories: Actualitat Iecma

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies