Us fem arribar la convocatòria  de la pròxima Assemblea General Extraordinària, prevista als nostres estatuts, per tal de renovar la Junta de Govern de l’entitat.
Tindrà lloc a la Biblioteca Municipal dels Poblets el proper 18 de desembre. A les 19:30 h, en 1ª convocatòria, i a les 20: 00 h, en 2ª convocatòria.
Ordre del dia establert:

1. – Aprovació, si escau, de l’esborrany de l’Assemblea General Ordinària, celebrada el passat dia 25 de juny.

2. – Renovació de la Junta de Govern pel període comprés entre l’1 de gener de 2020 i el 31 de desembre de 2023, d’acord amb els articles 9 i 10 dels Estatuts socials, integrada, com a mínim, per un/a President/a, un/a vicepresident/a, un/a tresorer/a, un/a secretari/a, un/a vicesecretari/a i el nombre de vocals que es considere més convenient per a dur millor la gestió social. S’acompanya el present escrit del text dels esmentats articles dels Estatuts Socials. La data màxima de presentació de candidatures finalitza a les 14:00 hores del dia 13 de desembre de 2019. Si, finalitzat el termini per a la presentació de candidatures, s’hagués presentat una única candidatura, l’Assemblea General, sense necessitat de votació, la proclamarà nova Junta de Govern de l’entitat (article 10, E).

3. Torn obert de paraules: precs, preguntes i propostes de resolució.

 

 

 

Categories: Actualitat Iecma

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies