El proper dimecres 4 de desembre a les 20 hores tindrà lloc la presentació del llibre “El mut de Morand, la crueldad de su destino” de l’autor Nicolás Merle Suay. Un viatge de tres segles de la família Morand per Dénia, València i Córdoba. Buscant els orígens. Serà al Centre Social a les 20 hores. A l’acte també intervendran la presidenta de l’IECMA i arxivera municipal de Dénia, Rosa Seser, Juan Noguera Merle, Marqués de Cáceres, així com l’alcalde, Vicent Grimalt, i el regidor de Cultura, Raúl García de la Reina

Categories: Agenda

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies