El proper dijous 5 de desembre s’inagura a la Sala d’exposicions de l’Ajuntament Vell de Calp la XXIV edició d’EXFICALP 2019, organitzada per l’Agrupació Filatèlica de Calp. Enguany està dedicada al 275 aniversari del conegut com ‘Miracle de Calp’, fet que es remontaria al 22 d’octubre de 1744 quan després de molts atacs dels pirates barbarescos un calpí del poble conegut amb el malnom de ‘Caragol’, va aconseguir tancar a temps la porta d’accés a la vila amb l’ajuda del Santíssim Crist de la Suor. Una efemèride que cada any s’escenifica durant les festes patronals.

Amb l’EXFICALP 2019 aquest coneguda història calpina es podrà observar en segells i mata-segells i d’altres efectes postals.

El mateix dia 5 també s’inaugurarà l’exposició fotogràfica ‘Calp en Blanc i Negre’ que romandrà oberta fins el 31 de gener.

El diumenge 8 de desembre hi haurà a la mateixa sala d’exposicions mercadet filatèlic.

 

Categories: Agenda

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies