La Casa del Cable inaugura aquest divendres 29 de novembre l’exposició “Nits de tinta” dels fotògrafs Jake Abbott i Felipe Escolano, un treball que recull la memòria històrica de les pesqueres, l’art tradicional de pesca propi de poblacions de la Marina Alta com Xàbia i el Poble Nou de Banitatxell. 

Finançada per la Conselleria de Cultura, la mostra recull milers d’imatges i hores d’enregistraments que documenten al detall aquest art de pesca singular, únic en el món ; des de retrats dels pescadors, a les localitzacions on s’aquests enginys de canyissos, entenimentades i escaletes s’enganxen als penya-segats sobre la mar. 

L’any passat es va poder gaudir d’una part d’aquesta exposició en la Fundació Cirne. Ara la mostra arriba ampliada i completa a la Casa del Cable. La inauguració serà el divendres a les 20 hores i estarà exposada fins al 5 de gener.

Categories: Agenda

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies