El proper dijous 14 de novembre tindrem una nova presentació de les Actes del VI Congrés d’Estudis de la Marina Alta. Serà a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Teulada-Moraira, a les 19.30 h. Durant l’acte de presentació Valentín Villaverde i Cristina Real faran una conferència sobre arqueologia sota el títol ‘Què sabem de la manera de vida dels grups humans que van ocupar la Cova de les Cendres en el Paleolític?’

En aquest acte totes les sòcies i socis que ho desitgen podran arreplegar el seu exemplar.

Categories: Actualitat Iecma

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies