Aquest dimecres 06 de novembre comença la XVIII EDICIÓ DE LES JORNADES D’ECOTURISME A PEDREGUER, en les quals col·labora l’Institut d’Estudis Comarcals de la Marina Alta..Xerrades, excursions, exposicions i el concurs de Fotografia conforma aquestes jornades.

El nostre soci Baptista Banyuls Pérez, professor de l’IES Josep Iborra de Benissa, farà el dimecres 13 de novembre una conferència sota el títol ‘Les observació d’A.J.Cavanilles a la Marina Alta”. A les 19.30 a la casa de Cultura

Podeu veure totes les activitats programades en el cartell ací. 

Categories: Agenda

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies