El proper divendres 15 de novembre a les 20 h al Casal de PEDREGUER el nostre soci Jovi Seser presenta el seu últim llibre ‘Pedres que han de ser remogudes’, obra guanyadora del Premi Alfons el Magnànim de Narrativa de 2019, que el converteix en l’escriptor més jove es estar premiat amb aquest guardó.

El dissabte 16 Seser també presentarà el seu llibre aquest cop a DÉNIA, a la llibreria Públics en un vermut literari que tindrà lloc a les 12.30 hores.

En Pedres que han de ser remogudes Jovi Seser ret un homenatge a la narrativa negra des d’estils ben diferents. Els relats que componen aquest recull ens apropen huit assassinats reals i ficticis, perpetrats per innocents i per sicaris, narrats per les víctimes, però també pels agressors, en un joc literari polifònic que constitueix un autèntic monogràfic sobre la perversitat i les diverses formes de narrar-la. Així, en aquesta obra desfilen moments històrics com l’Holocaust, l’atemptat al Teatre Dubrowka de Moscou l’octubre de 2002 o les fosses del franquisme, a les quals fa al·lusió el títol.

Jovi Lozano-Seser (Ondara, 1979) és periodista, escriptor i comunicador. Tot i que debutà el 2010 en el panorama literari amb els volums de contes “Sis Contes i una novel·la incerta (Edicions 96)” i “Efectes Secundaris”, Premi Soler i Estruch 2010 (Bullent, 2011), ha conreat igualment la novel·la (Una història de ficció, Tabarca, 2014) i la barreja de gèneres a “Últimes existències” (Bromera, 2012), treball distingit amb el Premi Ciutat de València 2011. L’exploració dels llenguatges creatius l’ha conduït també fins al teatre (Habitatge, estrenada el 2013), la recerca (d’Ondara a Broadway: L’excepcionalitat de Trini Reyes, Edicions 96) i el cinema (Chanel nº 5, adaptació del seu conte Rossa). “El traductor”, guardonada amb el Premi Vila de Lloseta 2015. 

Categories: Agenda

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies