La Família Cardona-Far va donar a finals d’octubre 20 rèpliques de sílex i os, que ajudaran a difondre el patrimoni i que es podran visitar al Centre d’Interpretació del Castell, a la Torre del Rellotge, que es posa en marxa per a donar a conèixer les peces que romanen guardades i que formen part de la història del poble.

Des de la Regidoria de Patrimoni d’Ondara agraeixen la donació i  fan una crida per a què “totes aquelles persones que tinguen materials arqueològics a casa, ens deixen documentar-los i així el coneixement de la història del nostre poble siga més gran, és una feina a fer entre tots i totes”.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies