El Museu Arqueològic Arqueològic d’Alacant (MARQ) va publicar al 2017 el lllibre ‘Nuevos datos para el conocimiento de la prehistoria en la comarca de La Marina Alta’  coordinat pels arqueòlegs Jorge A. Soler Díaz i Josep Casabó Bernad.

Us fem arribar la informació sobre l’obra ja que està dedicada a l’estudi de les col·lecions de prehistòria de diversos jaciments de la comarca. En concret es tracta d’un ampli volum de 584 pàgines on es recullen un total de 19 estudis. L’obra és el número 13 de la sèrie ‘Mayor’ de publicacions del MARQ.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies