El proper dissabte 23 de novembre l’Aplec de la Marina al Castell de Dénia recordarà com cada any la devastadora ocupació de la ciutat per part de les tropes borbòniques el 1708. L’acte començarà a les 11.30 h amb concentració i cercavila que comptarà amb els Miquelets i que partirà des de la plaça des de la plaça de Basset (Av. València,02) fins al castell. A continuació hi haurà els parlaments que enguany tindran un missatge ecologista i feminista amb intervencions de les Estisoradores de Benissa, Ignasi Mora de la Vall de Gallinera, el Col·lectiu Portell de la Vila Joiosa, el Mercat del Riurau de Jesús Pobre, Irene Buigues de Teulada, Joan Sala de Dénia, Solcat de Dénia i Pandora Grup Feminista de Pego.

En acabar al migdia hi haurà Dinar Popular al CSA la Mistelera de la Xara i després activitats infantils i tallers de Dianium Dansa i la Muixeranga Marina Alta. Més tard serà el torn dels concerts, gratuïts, a càrrec dels grups Botamarge, Tándem, Amarga Pinet, Entreparèntesis i Bass Etxea. També hi haurà una Foodtruck per a sopar.

Categories: Agenda

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies