La Fira del joguet antic i del col·leccionisme de paper celebra la 22a edició en una nova ubicació: el solar de l’antic ambulatori de Marqués de Campo. Ja han confirmat la participació el proper 7 de desembre més de vint col·leccionistes procedents de València, Alacant, Barcelona, Múrcia i Madrid. La fira, que organitza l’Ajuntament de Dénia amb la col·laboració de l’associació Amics del Joguet de Dénia i l’IES Historiador Chabás. La fira se celebrarà en horari de 9 a 15 hores.

Ampliació del museu del joguet
La presentació d’esta 22a edició de la Fira del joguet antic ha estat aprofitada per l’alcalde de Dénia per a anunciar que, en breu, van a iniciar-se les obres d’ampliació del Museu dels Joguets, una de les reivindicacions històriques de l’associació que presideix Carrió. El museu s’ubica actualment en la primera planta de l’edifici del Centre d’Art l’Estació i, després de les reformes previstes per l’ajuntament, passarà a ocupar també la meitat de la planta baixa.

Vicent Grimalt ha assenyalat que l’associació Amics del Joguet de Dénia disposa de molt de material als seus fons que actualment no pot ser disfrutat pel públic per manca d’espai. L’habilitació d’este nou espai destinat a Museu dels Joguets està previst que finalitze a principis de 2020.

Categories: Agenda

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies