El dimecres 13 de novembre comença al mercat gastronòmic i espai cultural del carrer Pont de Dénia un cicle d’història sobre les diferents edats del ‘Magazinos’. La primera de les conferències la durà a terme l’arqueòleg municipal, Josep Antoni Gisbert, qui explicarà la història d’aquest edifici singular de l’any 1600. A continuació Àngel Campos, del Departament d’Història de l’Art de la UV ens parlarà del pont de fusta i les cotxeres de Felip III. Escenaris de la reialesa a Dénia.

El següent dimecres 20 de novembre a les 19.30 hores serà el torn del doctor en història, Javier Calvo, que farà la xerrada ‘Les Magazins, la calle Pont y el Arrabal de la Mar en los siglos XVIII y XIX. Las huellas de dos siglos‘.

El darrer dimecres del mes, Gisbert i Maria Teresa Carrió de l’Associació d’Amics del Joguet de Dénia participaran en una taula rodona on es parlarà de la fàbrica de joguets de José Monllor Llinares i el seu entorn industrial.

Les converses sobre història es duran a terme al restaurant Les Cuinetes.

 

Categories: Agenda

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies