El proper dijous 28 de novembre es durà a terme a Benissa un acte d’homenatge i nomenament com a soci d’Honor d’aquest Institut a Joan Josep Cardona Ivars, excronista oficial de la Vila de Benissa.

Serà a la Sala d’actes de la Seu Universitària de la Marina a les 19,00 h Intervindran en l’acte la nostra presidenta Rosa Seser, Joan Ivars Cervera, secretari IECMA, el nostre soci José Luis Luri, investigador i el director de la Seu Universitària Josep Ochoa. En acabar l’acte hi haurà un vi d’honor. Entrada gratuïta limitada a la capacitat de la sala.

Categories: Actualitat Iecma

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies