Enguany es compleixen 410 anys de l’expulsió de la població morisca i en aquest sentit dissabte 30 de novembre a Benialí hi haurà dues conferències sobre com vivia aquella gent. La primera duu per títol“L’agricultura morisca: de la terra a la taula” a càrrec de Frederic Aparisi, Professor d’Història Medieval de la Universitat de Lleida. Es farà a les 18 hores. A continuació serà el torn d’Alba Soler, Arquitecta i Professora de la Universitat Jaume amb la xerrada “L’arquitectura dels despoblats moriscos a les valls de la Marina Alta”.

Categories: Agenda

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies