El sociòleg, doctor en Geografia  i Història, escriptor i membre de l’Acadèmia Valenciana de Cultura, Eduard Mira, ha donat a la Biblioteca Municipal de Xàbia la seua biblioteca personal. Es tracta d’una important col·lecció d’uns 8.000 volums, centrada en temàtiques com la cultura valenciana històrica, la sociologia o l’urbanisme, matèries que han interessat a Mira durant tota la seua vida.

L’Ajuntament ha organitzat un acte oficial i obert al públic per a rebre aquesta important donació, en el qual han participat el regidor de Cultura, Quico Moragues, i l’alcalde, José Chulvi.

El màxim representant municipal ha destacat que Eduard Mira (qui té un estret vincle amb Xàbia, i especialment amb Duanes, on té la seua residència) representa un de les fites imprescindibles de la cultura valenciana, amb un amor per la seua cultura i el seu país que ha contribuït a l’autoconeixement i autoestima dels valencians, i animat la reflexió territorial i sociològica. A més, ha cultivat una admirable carrera literària que va des de l’assaig a la novel·la, i que inclou la investigació i la docència en les universitats més prestigioses del món. 

 

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies