El dissabte 12 d’octubre a Pedreguer tindrà lloc la I edició d’un festival de teatre al carrer que es diu Festivatre organitzat per tres companyies de la Marina Alta, L’Oracle de l’Est, Terato Teatre i Acorrecuita amb la col·laboració de l’ajuntament de Pedreguer. La programació que ofereixen està formada per 22 propostes de diferents gèneres: màgia, teatre, titelles, contacontes, música, dansa, instal·lacions, projeccions d’audiovisuals creatives, fotografia i performances que es podran gaudir durant tot el dia, des de les 10 del matí fins a les 11 de la nit. Els espectacles es faran a l’aire lliure, a les places de l’Amistat i Els Porxes, i carrers conlindants.

Us fem arribar la pàgina web del festival on podeu consultar tota la programació. http://www.festivatre.com

Categories: Agenda

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies