El divendres 11 d’octubre s’inaugura al Casal Cultural Jaume I Pedreguer l’exposició “El procés a punta de Bic” de l’artista Jordi Magrià Viladerbò. L’exposició romandrà oberta al públic de dilluns a divendres de 19 h a 21 h fins al 31 d’octubre.

Jordi Magrià, conegut a les xarxes com a Bicman, presenta un conjunt de retrats de polítics presos o exiliats i il·lustracions sobre el procés polític català. Es tracta d’una reivindicació dels drets i llibertats a través d’obres realitzades amb bolígraf Bic, una tècnica que no permet errors i exigeix una gran capacitat de concentració.

Categories: Agenda

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies