El divendres 4 d’octubre comencen els actes del Correllengua al Casal Cultural Jaume I de Pedreguer. A partir de les 17.30 h s’inicien amb els més menuts. Berenar Infantil i Pintada del Mural del Correllengua 2019. 18.00 h Espectacle de màgia amb Mag Wendo i a les 19.00 h Cercavila des del Casal acompanyats per Colla Els Traginers i  La Flama fins a l’Ajuntament on es farà lectura del Manifest.
A les 22.00 h lliurament dels XIV Premi Casal Jaume I Pedreguer als Pòrxens . Aquest any el premiat serà l’associació PAYASOSPITAL, per la seua tasca inigualable de fer que les xiquetes i xiquets puguen riure, somniar i distreure’s en les seues convalescències en les unitats hospitalàries per guarir les seues malalties. Moure eixe somriure és l’ànima de la cura. https://www.payasospital.org/
A continuació l’espectacle de poesia, música i teatre “Va com va. Tornar a les arrels” de la companyia Va com Va Teatre. Homenatge a Vicent Andrés Estellés i Ovidi Montllor.
Seguirà el dissabte 5 a la plaça de l’Amistat a les 19.00 h amb les actuacions de “Three Sounds Groove” i “Maluks”, formació de Pedreguer que fusiona el jazz amb ritmes blues i altres tendències que doten la seva música d’un estil realment particular i personal. Entrada gratuïta.
El divendre 4 també a Pedreguer segueixen els CONCERTS DE LA TARDOR, XXIII FESTIVAL INTERNACIONAL D’ORGUE. Concert de clarinet i orgue.
Categories: Agenda

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies