El divendres 18 d’octubre s’inaugura la Setmana del Fang d’Orba amb tota una programació d’activitats que tenen el fang i la terrisseria com a fil conductor i que ha estat impulsada per l’Associació d’Amics del Fang d’Orba i Orbeta. L’objectiu donar a conéixer el patrimoni terrisser d’aquest poble així com la tasca divulgativa del seu museu del fang. Dos intensos caps de setmana, entre el 18 i el 17 d’octubre, amb conferències, tallers, visites guiades, rutes, demostració gastronòmica, concurs d’allioli tradicional, el I Mercat del Fang de la Marina i la presentació del I Concurs de Fotografia de Ceràmica.

Vos fem arribar el cartell amb la programació.cartell setmana fang

Museu del Fang

Categories: Agenda

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies