L’Institut d’Estudis Comarcals de la Marina Alta ha organitzat un viatge cultural a Cocentaina el proper 26 d’octubre. El punt de trobada és l’estació d’autobusos de Dénia i l’hora d’eixida les 8 del matí. El bus arreplagarà d’altres viatgers a Ondara a les 8.20 hores davant del supermercat MasyMas a l’avinguda Fleming.

Està previst arribar a Cocentaina cap a les 9.30 hores. A partir de les 10 del matí començarà la visita cultura especialment als seus edificis més importants com el Palau Comtal,el Museu, les muralles, etc.

A les 14.30 hores es farà una parada per dinar al restaurant ‘Hostalet’ amb un menú tancat. El preu del viatge és de 30 euros que inclou la visita guiada i el dinar.

Com sempre cal fer un ingrés o transferència al número de compte de l’IECMA (ES83 008 11051 81 0001013007). Cal posar en el concepte de l’ingrés o transferència “Viatge a Cocentaina” el nom de la persona que fa l’ingrés i el nombre d’assistents (si és més d’un).

L’últim dia per inscriure’s és el 21 d’octubre. Les places són limitades. La inscripció es farà per ordre d’arribada. Cal enviar còpia de l’ingre´s o transferència a iecma@iecma.net

Informació en aquest pdf. viatge Cocentaina

Categories: Actualitat Iecma

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies