El proper dijous 17 d’octubre a les 20 hores a la Biblioteca Pública Municipal l’escriptora Anna Moner oferirà una projecció-conferència sobre perversions refinades, fent una introducció a la seua novel·la La mirada de vidre, amb què va aconseguir el Premi de Novel·la Ciutat d’Alzira 2018.

La novel·la ens mostra l’interés de l’autora per les pràctiques de la medicina psiquiàtrica de final del segle XIX, la fotografia clínica i la fotografia espiritista, el devastador món de les addiccions, l’ús terapèutic i artístic de l’electricitat, l’anàlisi de l’expressió facial, la sensibilitat tàctil i el poder de la mirada, entre altres coses.

La conversa, on hi participarà també l’escriptor Jovi Seser, anirà acompanyada d’una projecció de fotografies sorprenents.

Categories: Agenda

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies