El dimarts 22 d’octubre a la sala de ponències de la Biblioteca Pública de Dénia, tindrà lloc la presentació del llibre “La Cuina del Futur”, del professor i Investigador Pere Castells. Es tracta d’una nova presentació dintre del cicle Llegir en clau Gastronòmica. Serà a les 20:00 hores.   L’acte està organitzat pel Centre Universitari de Dénia de la Universitat d’Alacant.

Pere castells ha col·laborat amb l’equip d’investigació del Bullitaller i és responsable del Departament d’investigació científic-gastronòmica de la Fundació Alícia, a més de coautor amb  Ferran Adriá i Albert del llibre ‘Lèxic científic-gastronòmic’.

 

Categories: Agenda

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies