Aquesta divendres 25 d’octubre tindrà lloc a Benissa la xerrada ‘L’agroturisme com a exemple de desenvolupament sostenible. Experiències internacionals d’agroturisme. Una oportunitat de desenvolupament sostenible per a la Marina Alta’ .El col·loqui es farà a les 18 hores, al saló d’actes de la Seu a Benissa de la Universitat d’Alacant. Hi intervindran Carla Barbieri, catedràtica de la Universitat North Carolina dels Estats Units d’Amèrica, experta en agroturisme i turisme rural; Cristina Rodríguez Vicente, consultora i assessora en turisme. A més, és fundadora de M. de Alejandría, i Raquel Huete, professora de Sociologia de la Universitat d’Alacant i experta en desenvolupament turístic L’entrada és gratuïta limitada a l’aforament de la sala.

Categories: Agenda

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies