El proper divendres 18 d’octubre a les 19.30 s’inaugura l’exposició ‘L’Alcúdia d’Elx i la Fundació Universitària L’Alcúdia’ a la Seu Universitària de la Marina de Benissa. L’acte comptarà amb la presència del comissari de l’exposició Lorenzo Abad Casal (professor Emèrit, Prehistòria, Arqueologia, Història Antiga, Filologia Grega i Filologia Llatina. IU d’Investigació d’Arqueologia i Patrimoni Històric de la Universitat d’Alacant).

La Fundació Universitària d’Investigació Arqueològica L’Alcúdia es va crear el 1996 mitjançant un acord entre la Universitat d’Alacant, l’Ajuntament d’Elx i la família Ramos. Posteriorment s’hi va incorporar la Diputació Provincial d’Alacant. La fundació ha impulsat la modernització de les estructures del jaciment de l’Alcúdia d’Elx, tant des del punt de vista administratiu com de les instal·lacions expositives i de la seua investigació. S’hi ha construït un Centre d’Interpretació, s’ha reformat l’antic Museu Monogràfic i s’han dut a terme nous treballs arqueològics.

Categories: Agenda

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies