L’escriptor de Xàbia, Enrique Bas Espinós, presenta aquest dijous -19 de setembre- la seua segona novel·la “Las Delícias”. La cita literària és a la Casa de Cultura a partir de les 20 hores i és d’accés lliure.

Bas Espinós, qui va ser alcalde de Xàbia entre 1979 i 1991, està ara centrat en la seua faceta d’escriptor. Primer va ser una novel·la que retratava la comarca dels últims anys de la dictadura a mig camí entre la realitat i la ficció “Hasta nunca mi general” i ara presenta “Las Delicias” una història “d’odi, amor i sang” protagonitzada per Lola, una dona que decideix donar un canvi a la seua vida i convenç al seu marit per a adquirir una casa a Xàbia, al costat del mar, ignorant per complet els terrorífics successos ocorreguts entorn d’ella temps arrere.

Seguint l’agenda cultural de la setmana, també el divendres (20 hores, Casa de la Cultura) hi ha prevista una cita literària. En aquest cas és Jesús Moncho qui presenta el seu llibre “La taverna del Negre”, publicada per Bromera i que ha aconseguit el premi Isabel de Villena de narrativa en valencià.

Moncho presenta una història ambientada a l’Amèrica del segle XIX, on és enviat el protagonista des de terres valencianes i que també relata el curiós origen de la tradició xocolatera de la Vila.

 

Categories: Agenda

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies