El proper divendres 20 de setembre a Xàbia presentarà el nostre soci Jesús Moncho la seua novel·la històrica “La taverna del Negre”, Premi Isabel de Villena, Premis Ciutat de València. El comerç amb Amèrica i el tràfic d’esclaus emmarca aquest llibre ambientat a la Vila durant el segle XIX.
Presentaran l’acte els nostres socis Antoni Espinós i Amadeu Ros i l’autor. Serà a la Casa de Cultura (plaça de Baix, 6) de Xàbia, a les 20 hores. També el dijous 26 estarà presentant-ho al Centre Cultural Ovidi Montllor d’Alcoi (C/Vistabella,08), a les 19.45 h.
Categories: Agenda

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies