La CAPPEPV organitza el diumenge 15 de setembre una apassionant ruta cultural i literària, on reviure l’obra de Vicent Andrés Estellés en llocs emblemàtics relacionats amb la vida i obra de l’autor. En aquesta tercera edició de la ruta literària, Isabel Anyó Andrés, néta del poeta, guiarà pels diferents monuments del patrimoni històric de València i recitarà fragments de l’obra de l’autor relacionats en aquests espais. Al final de la jornada es farà un dinar cultural a Ca Bassot. Aquesta activitat està oberta a totes i tots, i es realitzarà de forma gratuïta. Serà a les 11.00 h a la plaça de l’Ajuntament de València, per a formar part d’aquest projecte, emplena aquest formulari.  o envia un correu a cappepv@fev.org 

Categories: Agenda

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies