El proper divendres 20 de setembre, a les 20 h, la Biblioteca Pública Municipal de Dénia  convida a la presentació del llibre guanyador del 20é Premi Bernat Capó, Gat vell. Dites marineres, de Francesc Xavier Llorca Ibi. L’acte comptarà amb la intervenció de Roser Cabrera i Núria Sendra, editora d’Edicions del Bullent.

Gat vell és un llibre que parla de dites, frases i refranys propis de la gent de mar. Un patrimoni que cal posar en valor i dinfondre per salvaguardar-lo de l’oblit.

Veus, dites i sons que no moriran mentre hi haja gats vells que maulen a la lluna amb paraules de mar.

 

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies