L’Institut d’Estudis de la Marina Alta presentarà el proper 2 d’octubre a les 20h. a la Casa de la Cultura de Dénia les Actes del VI Congrés d’Estudis de la Marina Alta. Intervendran la presidenta de l’IECMA, Rosa Seser, el regidor de Cultura, Raúl García de la Reina, i l’arqueòleg i tècnic del MARQ, José L. Menéndez Fueyo qui impartirà la conferència “Reocupar els castells, fundar les pobles. La construcció del Regne de València al castrum de Calp durant els segles XIII i XIV”.

Els socis i sòcies de l’IECMA podran arreplegar els seus exemplars en aquest acte.

Categories: Actualitat Iecma

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies