La Biblioteca Pública de Dénia organitza el proper divendres 13 un contacontes per adults amb la Ruta de llegendes de por, una selecció de llegendes relacionades amb el llibre Por o Fugirem, realitzada pels autors Francesc Gisbert, Joan Borja i Víctor Labrado. Aquest serà un contacontes especial, ja que es farà en els carrers del voltant de la Biblioteca i per això el punt de trobada és la porta de la Biblioteca Pública (c/ de Sant Josep, 6). Hi haurà una mini ruta caminant pels carrers més pròxims escoltant les històries de por. Serà a les 20 hores.

Categories: Agenda

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies