Aquest diumenge 8 de setembre arranca una nova edició del cicle de conferències ‘Temps de pansa’, en aquesta ocasió amb el vincle entre la producció de pansa i la mar. Amb el Museu de la Mar de Dénia com a localització principal. Ja us hi podeu inscriure a la xerrada-visita d’aquest diumenge, que serà monotemàtic de l’enfonsament de la fragata Guadalupe i les demandes de la ciutat per a la construcció del port. Temps de manifestos a les corts i al Rei, a càrrec de Javier Calvo, doctor en història. Serà al Museu de la Mar a les 10.30 hores. Inscripció gratuïta al telèfon 966 420 260.
Categories: Agenda

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies