Els dies 7 i 8 de setembre se celebren a Algemesí les Festes de la Mare de Déu de la Salut, declarats per la UNESCO Patrimoni de la Humanitat i Bé d’interès cultural turístic. El Casal Cultural Jaume I Pedreguer posa a disposició d’aquelles persones interessades a anar, servei d’autobús Pedreguer > Algemesí (anada i tornada). Serà per assistir a un dels actes més impressionants com és la “PROCESSONETA DEL MATÍ” del diumenge. Un espectacle de colors i balls amb la participació de Misteris i martiris, Muixerangues, Bastonets, Pastoretes, Carxofes, Arquets, Gegants, solta de coloms i moltes més sorpreses.

La sortida serà a les 8.30 h des de rotonda del Sequier a Pedreguer i la tornada a les 13.30 h en finalitzar la processó. El preu serà de 12 € i per als socis del casal 10 €. El pagament es realitzarà abans de la sortida de l’autobús. Les inscripcions es podran fer al correu: casal@casalpedreguer.cat o al telèfon mòbil número 629 685 467, fins al 24 d’agost. En cas de no arribar al mínim de places detallat no es podrà fer. Places màximes: 62 Organitza el Casal Cultural Jaume I Pedreguer  

Categories: Agenda

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies