Teulada i Moraira celebren aquesta setmana la seua trenta-sisena Festa del Moscatell, una referent de la tradició i cultural envers aquesta varietat de raïm, tan important en la història de la nostra comarca.

Del 27 al 31 d’agost, el municipi acollirà nombroses activitats com tasts de vins, exposicions fotogràfiques, sopars, revetlles i la IV edició de la Mostra Curts de Moscatell. Entre elles destaquen el passeig en carro fins al riurau del Bancal Roig i el dinar que es celebra dissabte, dia gran de la Festa del Moscatell. Eixe mateix dia també hi haurà actuació teatralitzada del Grup de Danses Font Santa amb els treballs del moscatell (tallar raïm, escaldar, etc), un tast de vermut de Teulada i la tradicional Cavalcada del Moscatell fins la glorieta de l’ermita de Sant Vicent.

Curtmetratges

La IV Mostra Curts de Moscatell ha rebut enguany un total de 232 treballs de 12 països, dels que finalment s’han seleccionat 22 de diversos gèneres. Les dos últimes categories són una novetat d’aquesta edició.

Categories: Agenda

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies