La Flexió Verbal XXIV es celebrarà el divendres i dissabte 23 i 24 d’agost a La Mistelera de La Xara. Enguany amb homenatge al nostre soci Vicent Balaguer i Bisquert, fill predilecte de Dénia.

Els horaris d’aquest festival de varietats crític i irreverent són els següents: divendres des de les 19.00 h fins a les 24.00, i dissabte des de les 19.00 h fins a les 03.00 h. L’entrada és gratuïta, a més es disposa servei de bar i una taula per la venda del material dels artistes participants. Hi haurà perfomances, música, poesia, teatre, etc. És a dir qualsevol expressió artística que s’hagi volgut presentar. Les actuacions tenen un temps limitat.

 

 

Categories: Agenda

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies