La XV Campanya d’Excavacions a la Pobla Medieval d’Ifac  a Calp, impulsada pel MARQ, finalitzarà el el 31 d’agost amb la confirmació del descobriment de la Porta Oest d’accés a la ciutat.

Els treballs, que van començar a principis de juliol, han deparat noves i importants troballes. Sota la direcció de l’arqueòleg José Luis Menéndez, un equip de 32 estudiants de diferents universitats espanyoles i europees ha pogut reportar les primeres conclusions de la investigació amb importants aportacions a l’estudi d’aquest excepcional enclau medieval.

La troballa de la porta de l’oest, es suma als descobriments realitzats en anteriors edicions,on destaquen la Domus Llúria, l’església medieval d’Ifac o la necròpolis. 

 

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies